søndag den 9. juni 2013

Vi fik sølv :) men tabte guld...


Pjeeeeew! det har været en meget hård dag i dag!

Dagen startede ellers godt. Meget vind! Og vi skulle møde Skudina i den (måske) sidste semifinale.
Vi fik en lige start, men var lige efter hende hele vejen rundt på banen. Hun når os på en styrbord ved topmærket, men i hendes lufning er hun lidt uopmærksom og vi smutter indenom ved topmærket.
Hele vejen ned ad sidste lænser ligger vi på hendes læ hjørne og hun kan ikke bomme. Da vi bommer mod mållinien skærer båden op i vinden pga det store tryk. Vi forsøger at bjærge vores spiler på vej i mål og vi krydser mållinien imens de ligger og har problemer med at falde af. Fed start på dagen for os, hvor vi viste at vi er stærke i meget vind i store både.

Så blev det finale! Og så imod OL-guldvinder, Tamara! Vi følte vi havde alt at vinde! Vi var klar.

I første sejlads fik vi en start til luv for Tamara. Vi fik de første gode skift op ad første opkryds og lagde afstand. Herefter dækkede vi banen af og gik først i mål.

I anden finalesejlads, kom spanieren bedre fra start, men på et løft kom vi helt tæt på, luffede og gav hende en straf.
Herefter holdt vi os så tæt på hende, som vi kunne. Det endte med at hun måtte forsøge at tage sin straf på mållinien. Det lykkedes ikke og vi kom i mål, idet hun var ved at udføre sin straf.

De næste sejladser skete der følgende, der gjorde at vi tabte.
Tredje sejlads fik vi en straf for ikke at have fuldført en bomning.
Fjerde sejlads fik vi en fin start, men da en fra teamet ville hænge lidt ekstra mistede hun grebet og faldt i vandet.
I sidste sejlads lavede vi en dårlig start ved læ mærke og det er der ikke råd til i selskab med Tamara.

Tillykke til Tamara og team! De har sejlet et flot VM. Vi ville gerne have givet dem mere kamp. Vi gav alt hvad vi overhovedet kunne og det var desværre kun nok til sølv.

Men spørg os imorgen og jeg tror vi er ret tilfredse :)




2 kommentarer:

  1. Stort tillykke med SØLV - SØLV -SØLV -SØLV... I er bare så seje, - I gav den forsvarende Ol-guldvinder kamp til stregen, - vi er mega stolte af jer. Glæder os til, at vi ses til Danish Open.

    SvarSlet
  2. Kan fandme godt forstaa at I var skuffede i gaar naar jeg laeser dette. (i min frokost pause hihi) Men soelv er jo ikke det vaeste alligevel. Er stolt af jeg of MEGA aergelig over at jeg ikke var med jer!!! Kaempe knus fra The idiot abroard.

    SvarSlet