mandag den 24. juni 2013

Endnu en 2. plads til samlingen

Det var ærgerligt, men det var 'VM om igen' da vi i weekenden tabte finalen i Danish Open Ladies Cup.


Til trods for en ikke særlig overbevisende start på stævnet, klarede vi cuttet til semifinalerne som nr 3. Vi slog Lucy MacGregor i semifinalen med 3-1 og skulle herefter møde Meldgaard og team i finalen.


Vi startede hårdt ud med 2 gode sejre! Vi skulle 'bare' have en til.... Og der er igen dårlige undskyldninger! Vi fik den bare ikke i hus - tricky vindforhold og tre dårlige starter afgjorde finalen for os og vi fik os endnu en andenplads.


Skuffelsen var stor. Det havde været fedt t vinde på hjemmebane. Men til gengæld kunne vi glæde os over, at vi nu samlet fører WIMR Serien på en delt første plads med Lucy! Det er fedt!


Nu glæder vi os til Lysekil og håber på en plads i finalen, samt at vores hjemmebane nr 2 kan give et lidt bedre resultat :)


Dog er der lang vej til finalen i Lysekil! Det er afslutningen på WIMR serien og der er rigtig mange dygtige match race sejlere i feltet, så vi skal bestemt ikke tage noget for givet - men man har jo lov til at drømme :)


Fra TEAM Ulrikkeholm skal der lyde en stor tak til KDY for at afholde Danish Open Ladies Cup! (Vi håber på symmetriske spilere næste år ;)) Og så de vigtigste: tusind tak til alle fantastiske hjælpere der stillede op og gjorde stævnet muligt - KDY har ikke mulighed for at afholde stævner som dette uden jer!


Helt speciel tak skal lyde til Peter Lübeck for gode baner og sidst men ikke mindst vores guttermand, Jens Vestergaard :)

1 kommentar:

  1. Hej torben
    Er du på plads....
    kh lene der er på arbejde UH

    SvarSlet