torsdag den 28. juni 2012

Vi summer op: Blev ikke sidst (tænk at vi skulle høre os selv sige det), vi sejlede faktisk godt omstændighederne taget i betragtning (de andre er knageme bedre i Elliotten) og vi har haft en fed tur og er endnu engang lidt klogere:-)

Vi vidste godt, at vi ikke ville være stjerner til dette års VM i Elliotten her 1 måned før OL, og at træerne ikke vokser ind i himlen med vores sølle 9 træninger forud for stævnet.

Derfor rammer det selvfølgelig stoltheden og sejrslysten at indkassere flere nederlag end sejre (og endda flere gange i træk), og blive nr 15 ud af 16 til VM.

Når det så er sagt, så er der trods alt en vis retfærdighed i, at vi bliver slået af nogen, der har brugt utalligt mange timer og kræfter på at forbedre deres teknik og fysik til at sejle matchrace i Elliot, og at de derfor tørrer nogle glade amatører som os af i små, men afgørende situationer. Well done. Her er ikke tale om held/uheld og "hvis-nu-bare-at...". Det er simpelthen forskellen på sejlere, der har kørt og kører OL kampagner i Elliotten og så os. Og det er reelt nok.

For at skifte til "ja-hatten" har vi dog overrasket flere end os selv med vores boatspeed og manøvrer, og da næsten alle vores matcher nåede at skifte førerposition i løbet af matchen, hvor vi skiftevis var foran og bagud (desværre mest det sidste i mål), kan vi bestemt være vores indsats bekendt.

Alt i alt har det derfor været et kanon VM med masser af fantastiske matcher, og vi blev som altid lidt klogere på os selv og de små (men afgørende) detaljer i matchrace.

Nu skal vi have strukket benene og knæene ud, så de kan komme ned i en DS37 igen og blive klar til Lysekil i august.

Held og lykke til OL-holdene i London. Det var sjovt at "lege med" og få klø. See you on the other side:-)

KH Helle, Mille og Chrille




- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Långedrag, Sverige

Ingen kommentarer:

Send en kommentar