torsdag den 3. maj 2012

Cph May Days

TEAM Ulrikkeholm deltager her i bededagsferien i Open Gr2 i Skovshoved; Cph May Days. Vi vandt wildcard'et med en 2. plads ved Spring Cup i foråret og er nu klar til kamp mod nogle af verdens bedste match race sejlere!


Vi glæder os til 3 dage på vandet med masser af gode matcher og forhåbentlig kan vi, som eneste rene pigehold, hamle op med nogle af de allermest erfarne match race gutter!

Deltagere ved Cph May Days:

Bjørn Hansen, SWE (5)
Johnie Berntsson, SWE (8)
Staffan Lindberg, FIN (16)
Joachim Aschenbrenner, DEN (24)
Nicolai Sehested, DEN (26)
Rasmus Viltoft, DEN (28)
Jurjen Feitsma, NED (43)
Olli-Pekka Lumijärvi, FIN (52)
Camilla Ulrikkeholm, DEN (65)
Martin Boidin, DEN (68)
Viktor Ogeman, SWE (78)
Peter Wibroe, DEN (84)

Det er den lokale, erfarne match race sejler Rasmus Viltoft, der er drivkraften bag stævnet og TEAM Ulrikkeholm takker for det store initiativ og håber at flere vil følge eksemplet fremover, så vi kan blive ved med at tiltrække store match race navne til Skovshoved og holde et højt internationalt niveau imellem de lokale hold!

Vi glæder os til at komme på Øresund til en fantastisk fight! Så pak picnickurven, tag familien med og find en god plads på molen i Skovshoved!

Hvis man hepper på TEAM Ulrikkeholm er det os i det blå SailRacing-tøj og jeg vil næsten garantere at man kan lytte sig frem til hvilken båd der er pigebåden, hvis der ikke kommer for meget vind :) Vi ses!

Bedste hilsner fra Camilla,
Skipper, TEAM Ulrikkeholm

- Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar