tirsdag den 25. oktober 2011

Traeningsdagen og aabning af staevnet

TEAM Ulrikkeholm startede dagen med en loebetur til havnen for at veje ind. Vi var nogenlunde 'lige paa' vaegten inden vi tog afsted, saa vi var bange for, at vi maaske kunne have lidt problemer med at veje ind. Dog var bl.a. nedskaeringerne paa slikket paa turen herud med til at sikre at vi vejede flot ind paa 337,9.

Efter indvejningen stod den paa morgenmad (som helt sikkert imorgen vil blive suppleret med rosiner, havregryn, maelk, der ikke er soedmaelk og noget skinke og ost) og lidt afslapning paa vaerelset, inden vi skulle have vores 2 timers traening kl. 13-15.

Traeningen gik fint og opfyldte alle vores forventning om ekstremt springende vind i baade styrke og retning... det bliver spaendende imorgen, men vi maa tage det som det kommer. Boathandlingen fungerer rigtig fint med Sara paa fordaekket, Josefine paa den nye possition (for hende) som tailer, Louise paa trimmet, Christel paa storsejl og taktik og Camilla paa roret. Vi fik afproevet nogle forskellige ting med spilerset, spilerpil og spilertrim, der nok vil blive vores stoerste 'issues' ud over de meget svaere og skiftende forhold.

Det bliver meget spaendende imorgen, men taktikken bliver hoejst sandsynligt at forsoege at holde os taet paa vores modstander, saa vi faar samme vind. Det bliver svaert, men det skal nok blive sjovt.

De deltagende hold er:
Renee Groeneveld, NED
Stephanie Hazard, NZL
Camilla Ulrikkeholm, DEN
Ekaterina Kutovaya, RUS
Katarzyna Pic, POL
Shen Zi Chen, CHN
Sharon Ferris, CAN
Maiko Sato, JPN
Choi Sung Eun, KOR
Clara Scheiwiller, FRA

I aften vil der vaere aabning af staevnet paa Grand Hotel, der ligger lidt laengere nede af promenaden end det hotel vi bor paa. Der var et rigtig flot show sidste aar, saa vi haaber, at de gentager successen. (vi har lidt problemer med at uploade billeder, men vi haaber, at der kommer billeder paa igen imorgen)
Vi glaeder os til at opdatere igen efter morgendagens sejladser, hvor der forhaabentlig er gode nyheder!
Mange hilsner fra
Christel, Louise, Josefine, Sara og Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar